Data-Gedreven Marketing Agency

Jouw route naar geïnformeerde groei

Ontketen de volle kracht van je data met Add Value. Wij geven je niet alleen inzicht in je gegevens, maar we transformeren ze ook in actiegerichte strategieën.

Add Value data marketing
Add Value growth marketing agency

Het juiste attributiemodel bepalen

Eerst stemmen we een optimaal attributiemodel af, gebaseerd op jouw bedrijf, technologiestack en doelen. We ontcijferen je data en onthullen de onderliggende patronen en trends, om deze vervolgens om te zetten in stappen die je bedrijf kunnen laten groeien.

Hoe doen we dat?

Beoordeling van GA4 en bestaande rapportageopstelling

We richten ons op het instellen en implementeren van tracking en pixel configuratie voor essentiële platforms en tools. Dit stelt ons in staat om een grondige en nauwkeurige data-analyse uit te voeren. 

Creëer aangepaste rapporten

Onze aangepaste rapporten zijn ontworpen om je doelen te vertalen naar de metrics die er echt toe doen. We stellen benchmarks op en creëren visuele gidsen die je team zullen helpen je groeipad beter te begrijpen

Implementeer strategieën

Bij Add Value gaat het erom actie te ondernemen. We implementeren samenhangende, full-funnel strategieën over performance kanalen, waarbij we de inzichten die we uit de data halen, toepassen om je bedrijf verder te helpen groeien.

Analyseer de data

We analyseren tot slot de data die onze aangepaste rapporten genereren, kijken wat werkt en communiceren het verhaal dat de data vertelt. Zo begrijp je niet alleen wat er gebeurt, maar ook waarom.

Add Value growth marketing agency

Data neemt het stuur over

In lijn met onze datagedreven aanpak, laten we de data de strategie bepalen. Wij geven je een actieplan dat volgens de data de meeste groei zal stimuleren, en dan gaan we terug naar de implementatiefase.

Bij Add Value geloven we in de kracht van data. Wij helpen je om je marketingprestaties te verbeteren door de kracht van datagedreven marketing te benutten. Ben je klaar om de volgende stap in je groei te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op!