fbpx

Google Ads Marketing Agency

Bespaar tijd

Door de Google Ads campagnes van uw bedrijf uit te besteden aan specialisten maakt u tijd vrij om met uw core business aan de slag te gaan.

Vlotte Communicatie

Vlotte communicatie is van groot belang wanneer je de marketing van je bedrijf uitbesteedt. Daarom kan je ons steeds vlot bereiken. Maak je gebruik van Slack? Mail? Voor ons geen probleem!

Google Ads experten

We doen Google Ads er ‘niet zomaar bij’. 85% van onze klanten hebben hun Google Ads accounts bij ons ondergebracht. Dit zorgt ervoor dat we heel wat insights hebben en ook een grote expertise hebben in het Google Ads vak.

Target uw potentiële klanten die met een conversiegerichte intentie op zoek zijn via Google.

Werken met een Google Ads bureau om potentiële klanten te targeten die actief op zoek zijn naar een oplossing die uw bedrijf aan kan bieden is een zeer winstgevende strategie, en voor een goede reden … het werkt SNEL! De snelheid waarmee u leads en sales kunt genereren met Google Ads (Google Adwords) maakt het zeer concurrerend en het kan duur worden als de verkeerde tactiek wordt toegepast.

Wanneer elke klik een prijs heeft, is het optimaliseren van het aantal klikken dat in verkopen uitmondt van cruciaal belang. Onze Google Adwords-campagnes zijn afgestemd op winst en conversies, waardoor u een hoger rendement krijgt op elke uitgegeven euro. Wat ons anders maakt is dat wij een full service Google Ads bureau zijn dat alle aspecten van uw campagne kan behandelen, van webdesign tot copywriting en campagne management.

Doelgericht

Bij Add Value Agency zijn we doelgericht! Conversies door het dak laten gaan? We Love It!

Focus Op Groei

Voor ons geen vage metrics die er niet toe doen. We werken met een duidelijke North Star Metric die we samen met jouw bepalen. 

Meten = Weten

Zoals je uit deze blogpost waarschijnlijk wel geleerd hebt is dat we gaan voor meetbaar resultaat. Bij ons weet je hoeveel je investering opbrengt.