fbpx

Google Ads Marketing Agency

Bespaar tijd

Door de Google Ads campagnes van uw bedrijf uit te besteden aan specialisten maakt u tijd vrij om met uw core business aan de slag te gaan.

Vlotte Communicatie

Vlotte communicatie is van groot belang wanneer je de marketing van je bedrijf uitbesteedt. Daarom kan je ons steeds vlot bereiken. Maak je gebruik van Slack? Mail? Voor ons geen probleem!

Google Ads experten

We doen Google Ads er ‘niet zomaar bij’. 85% van onze klanten hebben hun Google Ads accounts bij ons ondergebracht. Dit zorgt ervoor dat we heel wat insights hebben en ook een grote expertise hebben in het Google Ads vak.

Target uw potentiële klanten die met een conversiegerichte intentie op zoek zijn via Google.

Werken met een Google Ads bureau om potentiële klanten te targeten die actief op zoek zijn naar een oplossing die uw bedrijf aan kan bieden is een zeer winstgevende strategie, en voor een goede reden … het werkt SNEL! De snelheid waarmee u leads en sales kunt genereren met Google Ads (Google Adwords) maakt het zeer concurrerend en het kan duur worden als de verkeerde tactiek wordt toegepast.

Wanneer elke klik een prijs heeft, is het optimaliseren van het aantal klikken dat in verkopen uitmondt van cruciaal belang. Onze Google Adwords-campagnes zijn afgestemd op winst en conversies, waardoor u een hoger rendement krijgt op elke uitgegeven euro. Wat ons anders maakt is dat wij een full service Google Ads bureau zijn dat alle aspecten van uw campagne kan behandelen, van webdesign tot copywriting en campagne management.

Google Ads Marketing Agency Inschakelen?

Ik twijfel tussen een google ads marketing agency of een full-time marketeer. Wat doe ik?

Expertise: Google Ads marketingbureaus hebben vaak jarenlange ervaring en expertise in het creëren en beheren van effectieve campagnes. Ze weten hoe ze jouw budget het beste kunnen besteden om het meeste uit jouw advertentie-investering te halen.

Tijdbesparing: Het opzetten en beheren van een effectieve Google Ads-campagne kan veel tijd en energie vergen. Door een bureau in te schakelen, kun je deze taken uitbesteden en je concentreren op andere aspecten van jouw bedrijf.

Kostenbesparing: Een Google Ads marketing bureau kan jouw advertentiecampagnes optimaliseren en jouw kosten per klik (CPC) en kosten per acquisitie (CPA) verlagen. Dit betekent dat je minder betaalt voor dezelfde resultaten, wat jouw ROI verhoogt.

Op maat gemaakte strategieën: Google Ads marketing bureaus ontwikkelen campagnestrategieën die zijn afgestemd op jouw specifieke doelstellingen, doelgroep en budget. Ze kunnen ook jouw campagnes voortdurend monitoren en bijwerken om ervoor te zorgen dat ze optimaal presteren.

Meetbare resultaten: Met Google Ads kun je precies zien hoeveel mensen jouw advertenties hebben gezien, erop hebben geklikt en welke acties ze hebben ondernomen op jouw website. Door een bureau in te schakelen, kun je er zeker van zijn dat jouw advertenties goed worden gevolgd en dat je meetbare resultaten krijgt.

Kortom, het inschakelen van een Google Ads marketing bureau kan jouw bedrijf helpen om meer potentiële klanten te bereiken, jouw ROI te verhogen en jouw online zichtbaarheid te vergroten.

 

Hoe lang is de gemiddelde contractduur?

We beginnen met een contract van drie maanden en gaan dan over op maandelijks contract. Dit geeft ons genoeg tijd om te integreren als een team, meerdere experimenten uit te voeren, en zinvolle resultaten te leveren. We houden niet van langetermijncontracten of iemand vastzetten in een overeenkomst als ze ontevreden zijn.

Hoewel we de voorkeur geven aan kortetermijncontracten, gaan we elk partnerschap aan alsof het een langetermijnrelatie is. Ons gemiddelde partnerschap is 12+ maanden en we werken eraan om ons in uw bedrijf te integreren als een verlengstuk van uw team. Om meer te weten te komen over onze werkrelatie met klanten, bekijk dan onze referenties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe ziet een gemiddelde weekplanning er uit wanneer ik samenwerk met Add Value?

Zo ziet een typische week van ons team eruit:

We beginnen de week met een gedeelde prioriteitenlijst: wat hebben we vorige week bereikt, waar werken we aan, hoe goed zijn we op weg naar onze doelen?

We meeten wekelijks om de experimenten te bespreken, en behouden zo de juiste focus. 

We houden (dagelijks) contact via e-mail, Google Drive & Slack  (of Teams) voor communicatie gedurende de week.

Is mijn bedrijf geschikt voor een samenwerking met Add Value?

Wij behalen onze beste resultaten wanneer we samenwerken met teams die op zoek zijn naar een strategisch, pro-actief team dat transparantie, communicatie en gedeelde KPI’s hoog in het vaandel dragen.

 

 

 

Voor Start-Up's

We identificeren zo snel mogelijk de tactics  met de hoogste ROI in uw Google Ads account, en schalen vervolgens op.

Voor Scale-Ups

In onze wereld begint en eindigt het met winst. We gaan specifiek en doelbewust te werk met jouw Google Ads campagnes om je scale-up echt tractie te doen krijgen, klaar voor meer groei?

 

E-commerce

Hoe vaak per dag controleert u uw online verkoop? Of, conversie percentage? Of misschien zelfs het rendement van uw advertentie-uitgaven? Of de campagnes die de hoogste orderwaarde genereren? Als het antwoord nul is, geen probleem. Laten we een gratis strategiegesprek voeren en doornemen hoe u dit kunt meten en opvolgen. Als het antwoord 416 keer per dag is, moeten we ook praten.

 

Als Google Ads Marketing Agency zorgen wij voor groei.

 

Doelgericht

Bij Add Value Agency zijn we doelgericht! Conversies door het dak laten gaan? We Love It!

Focus Op Groei

Voor ons geen vage metrics die er niet toe doen. We werken met een duidelijke North Star Metric die we samen met jouw bepalen. 

Meten = Weten

Zoals je uit deze blogpost waarschijnlijk wel geleerd hebt is dat we gaan voor meetbaar resultaat. Bij ons weet je hoeveel je investering opbrengt.