Google Ads Marketing Agency Inschakelen?

IK TWIJFEL TUSSEN EEN GOOGLE ADS MARKETING AGENCY OF EEN FULL-TIME MARKETEER. WAT DOE IK?

Expertise: Google Ads marketingbureaus hebben vaak jarenlange ervaring en expertise in het creëren en beheren van effectieve campagnes. Ze weten hoe ze jouw budget het beste kunnen besteden om het meeste uit jouw advertentie-investering te halen.

Tijdbesparing: Het opzetten en beheren van een effectieve Google Ads-campagne kan veel tijd en energie vergen. Door een bureau in te schakelen, kun je deze taken uitbesteden en je concentreren op andere aspecten van jouw bedrijf.

Kostenbesparing: Een Google Ads marketing bureau kan jouw advertentiecampagnes optimaliseren en jouw kosten per klik (CPC) en kosten per acquisitie (CPA) verlagen. Dit betekent dat je minder betaalt voor dezelfde resultaten, wat jouw ROI verhoogt.

Op maat gemaakte strategieën: Google Ads marketing bureaus ontwikkelen campagnestrategieën die zijn afgestemd op jouw specifieke doelstellingen, doelgroep en budget. Ze kunnen ook jouw campagnes voortdurend monitoren en bijwerken om ervoor te zorgen dat ze optimaal presteren.

Meetbare resultaten: Met Google Ads kun je precies zien hoeveel mensen jouw advertenties hebben gezien, erop hebben geklikt en welke acties ze hebben ondernomen op jouw website. Door een bureau in te schakelen, kun je er zeker van zijn dat jouw advertenties goed worden gevolgd en dat je meetbare resultaten krijgt.

Kortom, het inschakelen van een Google Ads marketing bureau kan jouw bedrijf helpen om meer potentiële klanten te bereiken, jouw ROI te verhogen en jouw online zichtbaarheid te vergroten.

HOE LANG IS DE GEMIDDELDE CONTRACTDUUR?

We beginnen met een contract van drie maanden en gaan dan over op maandelijks contract. Dit geeft ons genoeg tijd om te integreren als een team, meerdere experimenten uit te voeren, en zinvolle resultaten te leveren. We houden niet van langetermijncontracten of iemand vastzetten in een overeenkomst als ze ontevreden zijn.

Hoewel we de voorkeur geven aan kortetermijncontracten, gaan we elk partnerschap aan alsof het een langetermijnrelatie is. Ons gemiddelde partnerschap is 12+ maanden en we werken eraan om ons in uw bedrijf te integreren als een verlengstuk van uw team. Om meer te weten te komen over onze werkrelatie met klanten, bekijk dan onze referenties

HOE ZIET EEN GEMIDDELDE WEEKPLANNING ER UIT WANNEER IK SAMENWERK MET ADD VALUE?

Zo ziet een typische week van ons team eruit:

We beginnen de week met een gedeelde prioriteitenlijst: wat hebben we vorige week bereikt, waar werken we aan, hoe goed zijn we op weg naar onze doelen?

We meeten wekelijks om de experimenten te bespreken, en behouden zo de juiste focus. 

We houden (dagelijks) contact via e-mail, Google Drive & Slack  (of Teams) voor communicatie gedurende de week.

IS MIJN BEDRIJF GESCHIKT VOOR EEN SAMENWERKING MET ADD VALUE?

Wij behalen onze beste resultaten wanneer we samenwerken met teams die op zoek zijn naar een strategisch, pro-actief team dat transparantie, communicatie en gedeelde KPI’s hoog in het vaandel dragen.

Voor Start-Up’s

We identificeren zo snel mogelijk de tactics  met de hoogste ROI in uw Google Ads account, en schalen vervolgens op.

Voor Scale-Ups

In onze wereld begint en eindigt het met winst. We gaan specifiek en doelbewust te werk met jouw Google Ads campagnes om je scale-up echt tractie te doen krijgen, klaar voor meer groei?

E-commerce

Hoe vaak per dag controleert u uw online verkoop? Of, conversie percentage? Of misschien zelfs het rendement van uw advertentie-uitgaven? Of de campagnes die de hoogste orderwaarde genereren? Als het antwoord nul is, geen probleem. Laten we een gratis strategiegesprek voeren en doornemen hoe u dit kunt meten en opvolgen. Als het antwoord 416 keer per dag is, moeten we ook praten.

Als Google Ads Marketing Agency zorgen wij voor groei.