fbpx

Growth Marketing Agency

Add Value Agency

Growth Marketing Agency

Hulp nodig bij growth marketing? Schakel dan Add Value in als verlengstuk van je eigen team!

 

 

We werken met een dynamisch team, dat beschikt over een brede waaier aan know-how. Op deze manier huur je één growth marketeer in, maar krijg je een geheel team ter beschikking.

Over Ons Growth Process

Ik twijfel tussen een growth marketing agency of een full-time marketeer. Wat doe ik?

Het inhuren van een fulltime werkkracht is voor veel bedrijven een geweldige optie. Maar ook een full-time marketeer komt met een hoop nadelen in vergelijking met een plug-in growth team.

Het grote voordeel is de expertise en de tijd die ze in het team steken. Het grootste nadeel zijn de hoge kosten. Voltijds personeel kan gemakkelijk meer dan €75.000 per jaar kosten en het kost veel werk om de juiste persoon te vinden. Vaak hebben onze klanten nood aan meer dan een marketeer die 1-2 marketingkanalen beheerst. Zo hebben we een in-house SEO-specialist, maar ook een specialist in tracking, paid-social, content, … Je kan van een full-time marketeer niet verwachten dat hij of zij al deze skills bezit. 

 

Hoe lang is de gemiddelde contractduur?

We beginnen met een contract van drie maanden en gaan dan over op maandelijks contract. Dit geeft ons genoeg tijd om te integreren als een team, meerdere experimenten uit te voeren, en zinvolle resultaten te leveren. We houden niet van langetermijncontracten of iemand vastzetten in een overeenkomst als ze ontevreden zijn.

Hoewel we de voorkeur geven aan kortetermijncontracten, gaan we elk partnerschap aan alsof het een langetermijnrelatie is. Ons gemiddelde partnerschap is 12+ maanden en we werken eraan om ons in uw bedrijf te integreren als een verlengstuk van uw team. Om meer te weten te komen over onze werkrelatie met klanten, bekijk dan onze referenties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe ziet een gemiddelde weekplanning er uit wanneer ik samenwerk met Add Value?

Zo ziet een typische week van ons team eruit:

We beginnen de week met een gedeelde prioriteitenlijst: wat hebben we vorige week bereikt, waar werken we aan, hoe goed zijn we op weg naar onze doelen?

We meeten wekelijks om de experimenten te bespreken, en behouden zo de juiste focus. 

We houden (dagelijks) contact via e-mail, Google Drive & Slack  (of Teams) voor communicatie gedurende de week.

Is mijn bedrijf geschikt voor een samenwerking met Add Value?

Wij behalen onze beste resultaten wanneer we samenwerken met teams die op zoek zijn naar een strategisch, pro-actief team dat transparantie, communicatie en gedeelde KPI’s hoog in het vaandel dragen.

 

 

 

Voor Start-Up's

We identificeren zo snel mogelijk de tactics en kanalen met de hoogste ROI en schalen vervolgens op.

Voor Scale-Ups

In onze wereld begint en eindigt het met winst. We gaan specifiek en doelbewust te werk om je scale-up echt tractie te doen krijgen, klaar voor meer groei?

 

Hoe vaak per dag controleert u uw online verkoop? Of, conversie percentage? Of misschien zelfs het rendement van uw advertentie-uitgaven? Of de campagnes die de hoogste orderwaarde genereren? Als het antwoord nul is, geen probleem. Laten we een gratis strategiegesprek voeren en doornemen hoe u dit kunt meten en opvolgen. Als het antwoord 416 keer per dag is, moeten we ook praten.

 

SEA

Zoekmachine Marketing

Van strategie, tot het uitbouwen van een SEA campagne. Onze growth marketeers beschikken over de juiste skills en opleidingen.

Paid Social

Advertenties op sociale media

Facebook, Instagram, Tiktok, Linkedin, … We beheersen bijna alle social media kanalen.

High Tempo Testing

Constant A/B testen

Neem datagedreven beslissingen op basis van A/B-tests. Snelle experimenten op basis van data.

Data & Inzichten

Learnings & next steps aan de hand van data, altijd.

Data en resultaten worden verwerkt in live dashboards. Voor ons geen maandelijks rapportage, de resultaten zijn live zichtbaar.