Growth Marketing Tools Voor 2023

Op zoek naar growth marketing tools?  Op deze pagina kan je de beste growth marketing tools voor 2023 vinden! We houden deze pagina regelmatig up-to-date, met de nieuwste en beste growth marketing tools!

 

Meer Over Onze Diensten

Lemlist 📩

Personaliseer cold e-mails, automatiseer follow-ups en ga de dialoog aan met leads via alle kanalen. Ideaal voor gepersonaliseerde outbound marketing op schaal!

Zapier ⛓

Voor ons een onmisbare tool! Zapier zorgt voor een verbinding tussen al je tools. Een verbinding tussen Facebook lead forms, email, je CRM en Slack? Geen probleem! Ideaal als je tijd wilt besparen, en wie wil dat nu niet?

Hotjar 🔥

Deze tool helpt je inzichten te vergaren over jouw website- en app-gebruikers. Deze inzichten kun je weer omzetten in optimalisaties voor je website of app. Via Hotjar verkrijg je heatmaps en recordings.

Unbounce 💻

Unbounce is een tool die wij gebruiken voor het maken van landingspagina’s. De tool is handig omdat hij in principe geen coding ervaring vereist. Snel 5 landingspagina’s bouwen om verschillende boodschappen te split-testen? Unbounce is de ideale tool!

Kissmetrics 📈

Een goede tool voor e-commerce of SaaS bedrijven. Met Kissmetrics krijg je een duidelijk overzicht van je data / KPI’s, je kan doelgroepen bouwen op basis van (koop)gedrag, populairste producten makkelijk terugvinden, … Kortom, een handige tool om jouw business beter te begrijpen!

Dr⚡ft

Met Drift kan je echt zorgen voor een real time klantenervaring. Zo is het mogelijk om een live chat op te zetten, waardoor je met leads kan converseren chatbot! Handig toch? Met de handige mobiele app, ben je steeds bereikbaar voor leads die jouw website bezoeken!

Hunter.io 🕵️‍♂️

Vind de e-mailadressen van de professionals met wie u contact wilt opnemen, één voor één of in bulk. Op zoek naar e-mail adressen voor het opzetten van een B2B lead gen. Campagne? Hunter.io is de oplossing!

Albacross 🔦

Albacross identificeert bedrijven die jouw website bezoeken. Die bedrijven kan je dan weer gaan aanspreken bijvoorbeeld. Albacross is een zeer goede tool voor bedrijven die aan B2B marketing doen. Alternatieven: leadfeeder of Leadinfo.

Canva 🎨

Als (growth) marketeer is Canva een onmisbare tool. Snel een aantal creatives maken voor het testen van een nieuwe landingspagina of invalshoek? Gebruik dan Canva! Zeer handig in gebruik + je kan samenwerken aan projecten met je collega’s!

Segment 🕵️‍♀️

Segment maakt gepersonaliseerde, consistente en real-time klantervaringen mogelijk.

 

Leadinfo 🔦

Leadinfo identificeert bedrijven die jouw website bezoeken. Die bedrijven kan je dan weer gaan aanspreken, bijvoorbeeld. leadinfo is een zeer goede tool voor bedrijven die aan B2B marketing doen. Alternatieven: leadfeeder of Albacross.

Google Optimize

Als (growth) marketeer is testen een must. Google Optimize is een gratis tool van Google waarmee je eenvoudig verschillende A/B testen kunt uitvoeren op jouw website. 

Upgrow 🙌

De Experiment Management Tool voor growth teams om experimenten, learnings en gerelateerde taken bij te houden.

Abonneer je op onze nieuwsbrief