Handmatig bieden – LinkedIn Ads

Het gebruik van LinkedIn-advertenties kan een effectief middel zijn om te werken aan de zichtbaarheid van uw merk en om leads te genereren. Een van de manieren om LinkedIn-advertenties te beheren, is door gebruik te maken van handmatige biedingen.

In dit blogbericht zullen we als LinkedIn ads agency ingaan op wat handmatige biedingen precies zijn, hoe ze werken en waarom ze wellicht een goede optie kunnen zijn voor uw LinkedIn-advertentiecampagne.

Wat zijn handmatige biedingen?

Bij handmatige biedingen kiest u zelf hoeveel u wilt bieden voor een bepaalde advertentieplaats op LinkedIn. Dit kan gedaan worden op verschillende niveaus: op campagne- of advertentiegroepniveau, of zelfs op advertentieniveau. U kunt ervoor kiezen om een vast bedrag te bieden, of om een bedrag te bieden dat afhankelijk is van bepaalde factoren, zoals de relevantie van de advertentie voor de doelgroep of de locatie van de gebruiker.

Hoe werken handmatige biedingen?

Om handmatige biedingen te gebruiken, gaat u naar de campagnebeheerpagina in uw LinkedIn-advertentieaccount. Selecteer vervolgens de campagne of advertentiegroep waarvoor u handmatige biedingen wilt instellen. Klik vervolgens op de optie “Biedingen wijzigen” en selecteer “Handmatig”.

Vervolgens kunt u het bedrag invoeren dat u wilt bieden voor een bepaalde advertentieplaats. Houd er rekening mee dat het bedrag dat u biedt, een belangrijke factor is in de positie van uw advertentie in de zoekresultaten. Hoe hoger het bedrag dat u biedt, hoe groter de kans dat uw advertentie bovenaan in de zoekresultaten verschijnt.

Waarom zou u kiezen voor handmatige biedingen?

Er zijn verschillende redenen waarom u ervoor zou kunnen kiezen om handmatige biedingen te gebruiken voor uw LinkedIn-advertenties. Zo heeft u bijvoorbeeld meer controle over de kosten van uw campagne en kunt u specifieker sturen op welke advertentieplaatsen u wilt concurreren.

Hulp nodig met LinkedIn Ads?

Neem contact met ons op voor een gratis strategie sessie!

Abonneer je op onze nieuwsbrief