LinkedIn ads agency

Waar zakelijke connecties in klanten veranderen

Gebruik LinkedIn niet langer om te ontdekken wat je concullega’s uitspoken, maar maak van dit zakelijke platform een conversiemachine. Bij Add Value optimaliseren we jouw LinkedIn Ads, zodat ze meer zijn dan alleen een professioneel knikje. We zetten ze in als echte verkoopinstrumenten.

Facebook ads agency

Wat doet een LinkedIn ads agency?

Een LinkedIn ads agency, ook wel LinkedIn marketingbureau of LinkedIn advertentiebureau genoemd, is gespecialiseerd in het adverteren van merken, producten of diensten via het professionele netwerkplatform LinkedIn. Met de expertise van Add Value’s LinkedIn-specialisten bereik je gericht een zakelijk publiek, wat leidt tot een toename van je merkbekendheid en omzet. Vertrouw op een LinkedIn ads agency om samen de meest efficiënte en winstgevende strategie voor jouw bedrijf te ontwikkelen en uit te rollen.

 • Consultancy: LinkedIn is een platform met unieke zakelijke mogelijkheden en uitdagingen. Wij adviseren je over de beste benadering, welke content aanslaat en waarop je moet letten.
 • Contentcreatie: we ontwikkelen professionele content met overtuigende beelden en teksten, die gegarandeerd zorgen voor impact en groei.
 • Profielbeheer: we ontwikkelen samen een strategie, en je rekent op ons voor het professioneel publiceren en opvolgen van content.
 • Direct marketing: dankzij de unieke mogelijkheden van LinkedIn spreken we jouw doelpubliek persoonlijk aan, zowel in advertenties als in privéberichten.
 • Influencer marketing: we werken samen met bekende TikTokkers om meer betrokkenheid met je merk, product of dienst te genereren.
 • Adverteren: we zorgen ervoor dat de meest geschikte content wordt gedeeld met precies jouw doelgroep, voor maximale rendement binnen het vastgestelde budget.
LinkedIn ads agency

De voordelen van samenwerken met een LinkedIn ads agency

Het aanmaken van een zakelijk account, het instellen van campagnes, advertentiegroepen en advertenties, je bod bepalen en lanceren maar. Adverteren op LinkedIn lijkt niet moeilijk, waardoor de inkomsten voor het platform optimaal zijn. Maar wil je een succesvolle LinkedInadvertentie lanceren? Dan doe je er goed aan de expertise en ervaring van een LinkedIn marketingbureau in te schakelen. Besteed je LinkedIn ads uit en profiteer van de volgende voordelen:

LinkedIn ads triggeren
 • Een professioneel LinkedIn advertentiebureau zoals Add Value toont met bewezen successen en tevreden klanten aan dat het over alle nodige middelen beschikt om snel resultaten te boeken. We ontwerpen gepersonaliseerde advertenties gericht op specifieke doelgroepen. Dat resulteert in een toename van je conversies en een verbetering van je ROI.
 • Investeren in LinkedIn-adverteren is noodzakelijk, niemand ontkomt eraan een budget hiervoor vrij te maken. Maar door het technische en creatieve werk over te laten aan experts in LinkedIn-advertenties, win je kostbare tijd. Zo kun je je richten op waar je het beste in bent: het verkopen van je diensten of producten.
 • Elke euro die je besteedt aan LinkedIn-advertenties zou idealiter meervoudig moeten renderen. Daar zorgen onze zorgvuldig afgestemde advertenties voor. Ga je toch zelf aan de slag? Onthoud dan dat zelfs kleine fouten door onervarenheid al snel leiden tot lagere conversies en onnodig hoge kosten. Die risico’s minimaliseer je door samen te werken met een gespecialiseerd LinkedIn advertentiebureau.
 • Wij ademen LinkedIn-advertenties. Als doorgewinterde experts in LinkedIn-advertenties zijn we dagelijks bezig met het platform en blijven we volledig op de hoogte van de laatste updates, veranderingen en trends. Hierdoor kun jij erop vertrouwen dat jouw LinkedIn advertenties altijd optimaal presteren.
 • Uiteraard pluk je ook de vruchten van de voordelen van LinkedInadvertenties zelf. Je bereikt een professioneel en koopkrachtig publiek op een manier die aansluit bij hun voorkeur voor het consumeren van content. Bovendien zijn LinkedIngebruikers heel wat koopkrachtiger dan de leden van andere sociale platformen.

Een zakelijk doelpubliek op een efficiënte manier bereiken? Schakel dan Add Value in als jouw LinkedIn ads agency. Contacteer ons vandaag nog. We leren elkaar kennen en helpen jouw onderneming verder groeien.

LinkedIn ads uitbesteden
addvalue team

Add Value, jouw LinkedIn ads agency

LinkedIn heeft wereldwijd meer dan 1 miljard gebruikers, en dat zijn niet alleen professionals. Integendeel: elke dag komen er besluitvormers en invloedrijke zakelijke leiders bij. LinkedInleden hebben bovendien meer koopkracht dan gebruikers van andere sociale media. Schakel daarom vandaag nog Add Value in als jouw LinkedIn advertentiebureau.

Hyper-targeted campagnes

Ken je dat gevoel wanneer je precies de juiste persoon ontmoet op een netwerkevent? Dat is wat we met jouw LinkedIn ads doen, maar dan op steroïden en online. We targetten je ads zo nauwkeurig dat je bijna handenschuddend door de virtuele kamer wandelt.

Kwalitatieve leads in plaats van luchtballonnen

Met een focus op Return On Investment (ROI) zetten we campagnes op poten die meer doen dan gewoon likes verzamelen. We streven naar meetbare resultaten: leads, conversies en verkopen. We geloven niet in het opblazen van metrics die nergens op slaan. Bij ons draait alles om het krijgen van kwalitatieve leads die daadwerkelijk waarde toevoegen aan je business.

Praten of doen? Wij doen beide

Onze LinkedIn Ads zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn geoptimaliseerd om op de ‘accepteren’-knop te klikken. We tunen elk klein detail van je LinkedIn Ads om ervoor te zorgen dat je boodschap niet alleen gehoord wordt, maar ook actie veroorzaakt.

Jouw zakelijk netwerk, maar dan turbocharged

LinkedIn is een sociaal netwerk waarop professionals hun ervaringen delen en netwerken met anderen. Content op dit platform straalt betrouwbaarheid en professionaliteit uit, of het nu organisch of gesponsord is. Dat maakt LinkedIn uitermate geschikt voor advertenties, zowel business to business (B2B) als business to consumer (B2C).

Het opzetten van een LinkedIn-advertentie verloopt in drie stappen. Je neemt beslissingen over je campagnedoel, de instellingen van je advertentiegroep en de content van de advertentie zelf. Er zijn verschillende soorten advertenties, zoals videoadvertenties met een call to action, gesponsorde content die verschijnt tussen de organische berichten, en diverse vormen van rechtstreekse berichten. Samen bepalen we welke vorm het best aansluit bij jouw budget en doel.

Daarna leg je met een bod vast hoeveel je uitgeeft aan je LinkedIn-advertenties, die worden getoond op basis van automatische veilingen. LinkedIn vereist geen minimum dagbudget, maar beveelt tenminste 10 euro aan voor goede prestaties van advertentiegroepen. Er zijn verschillende manieren om te bieden, waaronder automatische instellingen. Maar voor een optimaal presterende advertentie vertrouw je toch liever op een ervaren LinkedIn advertentiebureau.

Linkedin Ads agency
LinkedIn ads: een winstmachine

Maak van je LinkedIn een winstmachine

Dus, zin om je LinkedIn game naar een compleet nieuw niveau te tillen? Stuur ons een bericht om samen die ROI door het dak te laten schieten. LinkedIn kan ingewikkeld overkomen, maar met Add Value aan je zijde heb je een deskundige gids die je begeleidt naar succes. We gaan verder dan enkel strategieën bespreken – we brengen ideeën tot leven. Klaar om jouw winstgevende reis op LinkedIn te starten? Neem vandaag nog contact op met ons!