fbpx

LinkedIn Ads uitbesteden?

Wij helpen bedrijven groeien op een duurzame en gestructureerde manier met LinkedIn Ads. 

 

LinkedIn ads agency

👇 ONZE KLANTEN 👇

add value agency klanten

Waarom LinkedIn Ads uitbesteden?

Ervaring en expertise:

Add Value beschikt over een team van ervaren specialisten op het gebied van LinkedIn-advertenties. Ze hebben uitgebreide kennis van de laatste trends en beste praktijken op het gebied van LinkedIn-advertenties, en hebben bewezen resultaten geleverd voor verschillende soorten bedrijven. Door samen te werken met Add Value, kunt u profiteren van hun expertise en ervaring om uw advertentiecampagnes te optimaliseren en de beste resultaten te behalen.

Bespaar tijd en moeite:

Het beheren van LinkedIn-advertenties kan veel tijd en moeite kosten. Door samen te werken met Add Value, kunt u deze taken uitbesteden en u concentreren op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf. Add Value zorgt voor het opzetten, beheren en optimaliseren van uw advertentiecampagnes, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Om meer te weten te komen over onze werkrelatie met klanten, bekijk dan onze referenties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meetbare resultaten:

Add Value houdt zich aan een meetbare aanpak, wat betekent dat ze voortdurend de prestaties van uw advertentiecampagnes monitoren en analyseren. Dit stelt hen in staat om de prestaties van uw advertenties te optimaliseren en de beste resultaten te behalen. U ontvangt regelmatig rapporten en analyses om u op de hoogte te houden van de voortgang van uw campagnes.

We houden (dagelijks) contact via e-mail, Google Drive & Slack  (of Teams) voor communicatie gedurende de week.

Flexibiliteit:

Add Value begrijpt dat elk bedrijf uniek is en dat verschillende bedrijven verschillende behoeften hebben als het gaat om LinkedIn-advertenties. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf en uw doelstellingen. Of u nu op zoek bent naar meer verkeer, leads of verkoop, Add Value kan u helpen uw doelen te bereiken.

Al met al kan het uitbesteden van uw LinkedIn-advertenties aan Add Value u helpen om meer rendement te halen uit uw advertentiebudget, terwijl u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten en uw bedrijf kunt laten groeien.

 

Voor Start-Up's

We identificeren zo snel mogelijk de tactics en kanalen met de hoogste ROI en schalen vervolgens op.

Voor Scale-Ups

In onze wereld begint en eindigt het met winst. We gaan specifiek en doelbewust te werk om je scale-up echt tractie te doen krijgen, klaar voor meer groei?

 

E-commerce

Hoe vaak per dag controleert u uw online verkoop? Of, conversie percentage? Of misschien zelfs het rendement van uw advertentie-uitgaven? Of de campagnes die de hoogste orderwaarde genereren? Als het antwoord nul is, geen probleem. Laten we een gratis strategiegesprek voeren en doornemen hoe u dit kunt meten en opvolgen. Als het antwoord 416 keer per dag is, moeten we ook praten.