LinkedIn ads uitbesteden

LinkedIn? Dat is het zakelijke netwerk waar professionals zich dagelijks inzetten om hun carrière en bedrijf te promoten. Dit platform biedt je een unieke kans om besluitvormers en invloedrijke personen in verschillende industrieën te bereiken. Als bedrijf mag je deze kans niet aan je voorbij laten gaan.

Heb je te weinig tijd, niet voldoende kennis, of zoek je naar het beste resultaat? Dan is het uitbesteden van je LinkedIn Ads de ideale oplossing. Add Value zorgt voor campagnes die niet alleen indruk maken, maar vooral rendement opleveren.

LinkedIn ads uitbesteden
LinkedIn ads uitbesteden

LinkedIn Ads uitbesteden, ook ideaal voor jouw bedrijf

Gebruikers van LinkedIn zien in hun feed voortdurend berichten en advertenties die nauw aansluiten bij hun professionele interesses. In tegenstelling tot andere sociale media communiceer je via LinkedIn direct met besluitvormers, zonder een enorm volgersaantal te hebben. Bovendien is adverteren op LinkedIn doeltreffender voor het bereiken van zakelijke doelgroepen dan op veel andere online platformen.

Als je nieuw bent op dit sociale netwerk, beschik je misschien nog niet over alle ervaring, kennis en expertise om succesvolle campagnes te lanceren. Dit kan leiden tot het verlies van veel tijd en dus geld. Vertrouw daarom op een ervaren LinkedIn Ads agency zoals Add Value. Want door je LinkedIn Ads uit te besteden, focus jij je op jouw onderneming en wij op jouw advertenties.

Hoeveel kost het uitbesteden van LinkedIn Ads?

Geen twee klanten, campagnes of advertenties zijn hetzelfde. Je budget wordt dan ook beïnvloed door heel wat factoren. Stel jezelf daarom volgende vragen:

 • Wat wil je bereiken met je LinkedIn Ad?
 • Wie zijn je concurrenten en hoeveel zijn zij bereid om uit te geven?
 • Wat is de verwachte opbrengst van je campagne?

Bovendien houdt het lanceren van een LinkedIn Ad veel meer in dan een bericht plaatsen. Je investeert tijd in het opzetten van je account, het leren kennen van de LinkedIn Campaign Manager, het maken en uitwerken van je concept, het inplannen van je campagne, het opvolgen van je advertentie en het bijsturen indien nodig. Kies daarom voor efficiëntie en besteed je LinkedIn Ads uit. Neem contact op met Add Value en ontvang een vrijblijvende offerte op jouw maat.

LinkedIn ads uitbesteden
voordelen LinkedIn ads uitbesteden

De voordelen van LinkedIn Ads uitbesteden

Ga je voor de langzame leercurve of het directe rendement? Je LinkedIn Ads uitbesteden aan Add Value betekent profiteren van deze voordelen:

 • Het professioneel netwerk van meer dan 1 miljard gebruikers maakt het haalbaar om je zakelijke doelpubliek uit te breiden en invloedrijke besluitvormers te bereiken.
 • Onderzoeken tonen aan dat LinkedIn-gebruikers vooral gericht zijn op netwerken en zakelijke kansen, wat leidt tot hoge conversiepercentages..
 • LinkedIn biedt de mogelijkheid om heel gericht te adverteren, waardoor je een hoger rendement behaalt met je advertentiebudget.
 • De doelstellingen en strategie formuleren we samen, verder hebben we van jou alleen input en goedkeuring nodig. LinkedIn Ads uitbesteden betekent dus een significante tijdsbesparing.
 • Essentieel voor succes op LinkedIn is het aanspreken van de juiste doelgroep met de juiste tone-of-voice. We zorgen ervoor dat je precies wel en niet bereikt wie jij wilt.
 • Niet alleen bedenken en creëren we content, met onze analysetools volgen we je advertenties ook op. Zo ben jij steeds verzekerd van je rendement.

De juiste LinkedIn advertentie voor jouw onderneming

Een belangrijk voordeel van het promoten van jouw bedrijf met LinkedIn ads: je hebt keuze uit heel wat mogelijkheden. Er is steeds een vorm die perfect past bij jouw onderneming, jouw verhaal en jouw doelstellingen. Dit zijn slechts enkele van de opties:

  • Sponsored Content verschijnt direct in de feed van gebruikers, tussen de organische zoekresultaten, en is een efficiënte manier om bewustzijn en interactie te stimuleren.
  • Met een InMail campagne sturen we gepersonaliseerde berichten naar de inbox van je doelgroep, met als resultaat directe interactie en hoge responspercentages.
  • Dynamic Ads passen zich automatisch aan de gebruiker aan en bieden een gepersonaliseerde ervaring die hun engagement significant verhoogt.
  • Text Ads zijn eenvoudige, kostenefficiënte advertenties die naast de feed verschijnen en gericht zijn op specifieke professionals.
  • Event Ads promoten je webinars, workshops of andere evenementen direct in de feed, waardoor je registraties en deelnames een boost krijgen.

  Niet zeker welk type advertenties jou het meeste rendement oplevert? Door je LinkedIn Ads uit te besteden aan Add Value, overleg je met een ervaren partner die je beslissingen helpt nemen en de juiste keuzes helpt maken.

  addvalue team

  Van eerste kennismaking tot vaste klant

  LinkedIn Ads uitbesteden: het Add Value stappenplan 

  Het delegeren van je LinkedIn Ads aan een gespecialiseerd bureau betekent dat je een essentieel deel van je marketingstrategie in vreemde handen legt. Natuurlijk heeft zo’n beslissing een impact. Wij geloven dat heldere afspraken en duidelijke communicatie de basis vormen voor vruchtbare samenwerkingen.

  Daarom ontwikkelden we een duidelijk stappenplan dat we consequent volgen in al onze partnerschappen. Ons doel is de groei en winstgevendheid van jouw onderneming, terwijl jij altijd op de hoogte blijft van de vooruitgang.

  1. Introductiegesprek: onze samenwerking begint met een diepgaand gesprek waarin we een duidelijk beeld vormen van jouw organisatie en van de uitdagingen, doelstellingen en verwachtingen met betrekking tot LinkedIn Ads.

  2. Grondige analyse: we voeren een uitgebreide audit uit om de krachten van jouw bedrijf te identificeren. Hierbij nemen we je huidige LinkedIn-account, je concurrenten en toekomstige groeikansen onder de loep.

  3. Persoonlijke strategie: je ontvangt een op maat gemaakt strategisch plan voor LinkedIn, aangepast aan jouw doelen en wensen, en steeds bijgewerkt met jouw feedback.

  4. Implementatie: zodra we jouw goedkeuring krijgen, starten we onmiddellijk. Jouw LinkedIn Ads-campagnes worden zorgvuldig en deskundig opgezet voor de beste resultaten.

  5. Open communicatie: efficiënte samenwerking vereist transparantie. Je besteedt je LinkedIn Ads uit, maar wij informeren je constant over de voortgang en resultaten van je campagnes.

  6. Regelmatige beoordelingen: met gedetailleerde rapporten en analyses demonstreren we wat werkt en waar aanpassingen nodig zijn. Samen identificeren we mogelijkheden voor optimalisatie en groei.

  7. Langdurig partnerschap: bij Add Value streven we niet alleen naar onmiddellijke resultaten, maar ook naar een langdurige, productieve relatie. Beschouw ons als je persoonlijke experts in LinkedIn Ads – samen navigeren we naar succes.

  Add Value growth marketing agency

  LinkedIn Ads uitbesteden aan Add Value

  Door je LinkedIn Ads uit te besteden, profiteert jouw bedrijf van een groter bereik, sterkere merkidentiteit en uitgebreidere doelgroep, wat uiteindelijk leidt tot meer omzet. Dat is alleen mogelijk als je campagnes afgestemd zijn op je klanten, je producten of diensten, en je bedrijf.

  Daarom is het kiezen voor een ervaren LinkedIn-marketingbureau zoals Add Value essentieel. Wij zijn meer dan een groeimarketingbureau; we zijn jouw partner in ontwikkeling. We streven naar meer zichtbaarheid, meer connecties en meer invloed, maar vooral naar een hoger rendement en betere business resultaten. Laten we elkaar ontmoeten en ontdekken hoe we elkaar kunnen versterken.