Paid social agency

ROI-gedreven socialmedia campagnes

In de snel evoluerende digitale wereld is Paid Social het speelveld waar merken, start-ups en gevestigde bedrijven samenkomen om te strijden om de aandacht van het publiek. Bij Add Value weten we hoe je dit spel speelt – en hoe je wint.

Paid social
addvalue team

Jouw Merk in de Spotlight

Paid Social is niet zomaar een reclamebord: het is een dynamisch, interactief podium waar jouw merk kan schitteren. Met doelgerichte campagnes op platformen als Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok en meer, plaatsen we jouw boodschap in de spotlight.

Strategie die Werkt

In de wereld van Paid Social is strategie alles. We beginnen met het begrijpen van jouw merk, jouw doelen en jouw publiek. Van daaruit ontwikkelen we creatieve, doordachte campagnes die resoneren en resultaten opleveren. We combineren creativiteit met data-analyse, optimaliseren voortdurend en schakelen bij waar nodig.

ROI-gedreven Campagnes

Als marketing agency zijn we resultaatgericht. We focussen ons niet alleen op vanity metrics zoals likes en shares, maar op concrete resultaten die invloed hebben op jouw bottom line. Leads, conversies, verkopen – dat zijn de metrics die voor ons tellen. Met behulp van krachtige targeting en retargeting technieken, maximaliseren we jouw return on investment en zorgen we ervoor dat elke euro telt.

Hoe we je helpen

Facebook Ads

De wereld van Facebook advertising is levendig en dynamisch, maar bovenal een goudmijn voor bedrijven die op zoek zijn naar groei. Bij Add Value weten we hoe we de kracht van Facebook Ads kunnen benutten om jouw merk te laten stralen.

Instagram ads

Instagram is een krachtig platform voor merken met ambitie. Met Add Value aan je zijde, ga je een pak verder dan gewoon mooie plaatjes tonen. We zetten in op strategische, resultaatgerichte Instagram Ads die je zakelijke doelen ondersteunen.

Linkedin Ads

Ken je dat gevoel wanneer je precies de juiste persoon ontmoet op een netwerkevent? Dat is wat we doen, maar dan op steroïden en online. We targeten je ads zo nauwkeurig dat je bijna handschuddend door de virtuele kamer wandelt.

Tiktok ads

Ontketen de kracht van TikTok en navigeer met gemak door dit dynamische platform. Bij Add Value helpen we je om verder te kijken dan het creëren van virale content, we focussen op het ontwikkelen van strategische, winstgevende TikTok advertenties.

Add Value growth marketing agency

De Kracht van Samenwerking

Bij Add Value geloven we in de kracht van samenwerking. We zien onszelf niet alleen als jouw Paid Social experts, maar als partners in jouw groei. Samen werken we aan campagnes die niet alleen opvallen, maar die ook echt een verschil maken voor jouw onderneming.

Ben je klaar om de kracht van Paid Social te ontdekken? Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien. Samen maken we van jouw merk een echte gamechanger in de wereld van Paid Social.

Paid social

Paid social hacks

We verzamelden al onze expertise rond paid social in snackbare blogs en leerrijke artikels. Meer weten over paid social? Ontdek onze hacks!