Duurzame lokale marketing: De stad peer leidt de weg naar groene renovatie

Een aanzienlijke groei in websiteverkeer en leadgeneratie voor duurzame renovatiebegeleiding 

Case_Stad Peer_Energiecoach

Lokale digitale marketing

De Stad Peer had als missie mensen te begeleiden bij het verduurzamen van hun woningen. Met de lancering van hun landingspagina wilden ze de bewustwording vergroten over ecologische renovatieopties binnen de gemeenschap van Peer aan de hand van een energiecoach. Onze uitdaging was om meer verkeer naar de pagina te leiden en om potentiële klanten te inspireren voor duurzame renovatieoplossingen. 

16

Sales Qualified Leads

€23,48

Gemiddelde CPL

5,4%

Conversiepercentage

Fase 1: Afstemmen van de doelgroep

In de eerste fase zijn we samen met Stad Peer de doelgroepen gaan afstemmen. Door onze reedse ervaring met vastgoedklanten, hadden we al een redelijk goed inzicht in welke doelgroepen we juist wilden targetten. We hebben gekozen te werken met warme en koude doelgroepen. Warme doelgroepen heeft betrekking op remarketing campagnes. We gaan mensen targetten die reeds onze website of onze socials bezocht hebben. Koude doelgroepen zijn mensen waar we nog geen aanreikingspunt mee hebben gehad. Dit hebben we opgesplitst in drie verschillende interesses/categorieën: investeren in vastgoed, home owners en renovatie. 

Fase 2: META-advertentieoptimalisatie

In de tweede fase zijn we gestart met het uitvoeren van A/B-testen op verschillende advertentievarianten op het META-platform. Door te A/B-testen krijgen we een duidelijk beeld van welke advertenties of varianten het beste presteren voor trafiek naar de landingspagina. Door dit voortdurend te doen zorgen we voor een stijgende lijn in het werven van leads. 

Add Value growth marketing agency

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN DOEN?

Wil jij ook hoogwaardige leads genereren en de digitale groei van je bedrijf stimuleren? Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen en bekijk onze services.

Ontdek hier meer van onze cases.