Een aanzienlijke stijging in leads voor Finq

Een mooie stijging in leads voor Finq in samenwerking met Add Value. 

Finq

Een pro-actieve aanpak voor meer digitale groei

In deze case bekijken we hoe wij Finq, een boekhoudkantoor voor vrije beroepen, hebben geholpen om hun digitale aanwezigheid te versterken en leads te genereren. Om de beste resultaten te bereiken hebben we een pro-actieve aanpak gehanteerd en voortdurend de resultaten gecommuniceerd. Op deze manier bleef de klant telkens op de hoogte van alle concrete zaken.

204

Waardevolle leads

€10,04

Gemiddelde CPL

16,93%

Conversiepercentage

Fase 1: Opzetten Google Ads met recurrente optimalisaties

In de eerste fase zijn we begonnen met het opzetten van zowel branded als non-branded Google ads campagnes. Door gebruik te maken van juiste targeting en relevante zoekwoorden, hebben we ervoor gezorgd dat Finq zichtbaar werd voor relevante potentiële leads. We zijn gestart met de focus te leggen op het uitbreiden van het bereik en het verhogen van hun impact. We hebben voortdurend aanpassingen uitgevoerd op de advertenties op basis van data-analyse uit Google ads en Google Analytics.  Door dit te doen zagen we al snel een toename van het aantal kwalitatieve leads voor Finq.

Fase 2: Websiteoptimalisatie

In deze fase hebben we de website van Finq onder handen genomen om de gebruikerservaring (UX), conversieratio-optimalisatie (CRO) en de SEO te verbeteren. Door de website aan te passen aan de behoeften van potentiële klanten en de vindbaarheid te vergroten, hebben we de effectiviteit van de Google Ads campagnes nog groter gemaakt.

Add Value growth marketing agency

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN DOEN?

Wil jij ook hoogwaardige leads genereren en de digitale groei van je bedrijf stimuleren? Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen en bekijk onze services.

Ontdek hier meer van onze cases.