Een vliegende start in effectieve leadgeneratie voor June

De cruciale rol van effectieve online leadgeneratie in het succes van June, dankzij een strategische en doelgerichte aanpak.

June nieuwbouw project

Nood aan leadgeneratie 

June is een nieuw vastgoedproject in Putte dat zich richt op moderne en duurzame woningen. Hun uitdaging was om potentiële kopers aan te trekken en hen te informeren over het project. Ze benaderden ons agency met het doel om een effectieve online leadgeneratiecampagne op te zetten.

88

Leads gegenereerd

€6,43

META ads CPL

€20,00

Google ads CPL

Fase 1: Opzet website & Tracking

In de eerste fase van het project hebben we een landingspage opgezet die niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook vooral de focus legt op het converteren van de leads naar klanten. Met oog voor een doordacht design en gebruik te maken van leadgeneratie-tactieken hebben we ervoor gezorgd dat de website een echte blikvanger werd voor bezoekers. Om te zien in welke mate de landingspage in staat was om leads binnen te halen hebben we tracking ingesteld aan de hand van Google tag manager om de leads door te meten en zo belangrijke inzichten te verkrijgen.   

 

Fase 2: Implementatie Google & META ads

Met Google Ads-campagnes en Meta Ads met locatie-targeting rond nieuwbouw in Putte hebben we een breed publiek bereikt en de zichtbaarheid van het project vergroot. Door te experimenteren met verschillende doelgroepen en advertentievarianten konden we achterhalen welke combinaties het beste werkten om potentiële leads aan te trekken en hen naar de website te leiden. Door middel van verschillende A/B-testen en nauwkeurige targeting hebben we ervoor gezorgd dat onze advertenties de juiste doelgroepen bereikten. 

Fase 3: Prestatieanalyse en strategische groei

In de laatste fase richten we ons vooral op de opvolging van de resultaten, waarbij we keurig kijken naar de prestaties van de campagnes en de leads. Door deze resultaten actief te analyseren, kunnen we de advertenties voortdurend aanpassen en verfijnen. Op deze manier zagen we enkel een stijgende in de acquisitie van leads voor het project June.  

Add Value growth marketing agency

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN DOEN?

Wil jij ook hoogwaardige leads genereren en de digitale groei van je bedrijf stimuleren? Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen en bekijk onze services.

Ontdek hier meer van onze cases.