Optimalisatie van Leadgeneratie door Digitale Expertise

“Waar andere marketingbedrijven niet in slaagden, slaagde Add Value wél. Een absolute aanrader dus.”

Bart Mannaert - oprichtend vennoot bij Profius-advocaten

Een digitaal keerpunt voor Profius

Profius, een vooraanstaande naam in financieel advies, stond voor de uitdaging om hun bereik te vergroten in schuldbemiddeling alsook concrete aanvragen genereren. In een wereld waarin de juiste doelgroep bereiken cruciaal is, zochten ze naar de digitale knowhow van ons growth marketing bureau. Deze casestudy onthult hoe we de leadgeneratie van Profius transformeerden, waarbij we meer dan 100 leads per maand genereerden via Google en Meta ads.

 

127%

Groei in leads Q4 vs Q3 2023

159%

Groei in leads via Google Ads

165%

Daling kost per lead via Google Ads

Fase 1: Digitalisering van de Aanpak

In deze cruciale fase lag de focus op het verfijnen van de digitale aanwezigheid via Google Search, Meta Ads, en Bing Ads. Met gerichte A/B-testing experimenten werden de eerste stappen gezet naar het optimaliseren van de leadgeneratie.

Fase 2: Geoptimaliseerde Advertentiecampagnes

Het succes werd verder uitgebouwd met de implementatie van geoptimaliseerde conversiecampagnes. Met doordachte strategieën en creatieve content werd de relevantie van Profius benadrukt, wat resulteerde in een toename van de leads. Ons team stond paraat om de sleutel tot succes te onthullen met inzichten achter de schermen.

Resultaat: Impactvolle Groei in Leads

De inspanningen leidden tot meer dan 100 leads per maand, wat meer dan een verdubbeling van leads betekende voor Profius. De geoptimaliseerde digitale strategieën resulteerden niet alleen in kwantitatieve groei, maar ook in merkimpact en klantbetrokkenheid. Steeds werd de kost per lead van de verschillende kanalen en campagnes afgewogen om het budget zo efficiënt mogelijk in te zetten met Lead generation als focus.

Add Value growth marketing agency

Optimaliseer ook jouw leadgeneratie!

Wil je ook meer leads genereren zoals Profius? Ontdek welke diensten en strategieën zij gebruikten en hoe jij dit voor jouw bedrijf kunt implementeren. Neem contact op voor meer informatie en begin aan jouw reis naar succesvolle leadgeneratie.