Vastgoedleadgeneratie met geoptimaliseerde META advertenties voor Unibricks

Een verbetering van vastgoedleadgeneratie met geoptimaliseerde META advertenties en strategische A/B-tests, ondersteund door een adviserende en educatieve aanpak.

unibricks vastgoed

Noodzaak aan optimalisatie van leadgeneratie

Unibricks is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vinden van de juiste vastgoedinvestering die bij de klant past. Ze zochten naar manieren om concurrerend te blijven in de markt en om hun leadgeneratie te verbeteren. Hiervoor hebben ze contact met ons opgenomen met de specifieke vraag om META advertenties op te zetten voor verschillende vastgoedprojecten.

1.323

Leads gegenereerd

€7,94

Gemiddelde CPL

8,48%

Conversiepercentage

Fase 1: Uitvoeren A/B-tests en wekelijkse rapportage

We begonnen met het opzetten van A/B-tests voor verschillende aspecten van de advertentie, van copy tot en met visuals en CTA’s. Hierin waren we volledig vrij in wat we deden en gebruikte budgetten, die uiteraard nog steeds werden afgestemd met de klant. 

Wekelijkse rapportagevergaderingen zorgden voor een proactieve en efficiënte samenwerking, waarbij we inzichten deelden over leadkwaliteit op basis van HubSpot/CRM-data. 

Fase 2: Adviserend en educatief optreden

Naast het uitvoeren van A/B-tests, werkten we ook als adviseurs, waarbij we suggesties deden voor Google Ads en GA4. We organiseerden opleidingen voor Unibricks over rapportage en best practices in META, ook trainingen over GA4 en Google Ads. Door deze adviserende aanpak konden we het vertrouwen van Unibricks behouden en een duurzame samenwerking opbouwen.

Add Value growth marketing agency

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN DOEN?

Wil jij ook hoogwaardige leads genereren en de digitale groei van je bedrijf stimuleren? Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen en bekijk onze services.

Ontdek hier meer van onze cases.