SEA agency

jouw bureau met focus op winst

Transformeer kliks in klanten

In de wereld van online adverteren kunnen clicks en impressies indrukwekkend lijken. Bij Add Value richten we ons liever op wat écht telt: resultaat, ROI en winst voor jouw bedrijf. Maak kennis met het SEA agency dat zorgt voor zoekmachineadvertenties die renderen.

SEA agency

Wat doet een SEA agency?

Een SEA agency of bureau voor zoekmachinemarketing is gespecialiseerd in het adverteren van producten of diensten via zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo!. De SEA-experts van Add Value zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren bovenaan de zoekresultaten staat. Zo trek je heel wat meer verkeer naar je website. Doe je beroep op een SEA agency, dan slaap je op beide oren voor volgende zaken:

 • Het opstellen, uitwerken en implementeren van een doeltreffende SEA-strategie, waarmee jij je vooropgezette doelen haalt.
 • Het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek, waaruit je de zoekintenties van jouw doelpubliek en de daarbij horende zoekwoorden haalt.
 • Het uitwerken van SEA-campagnes en zoekmachineadvertenties en die afstemmen op jouw doelen en de zoekintentie van je doelpubliek.
 • Het lanceren en opvolgen van advertenties, met onder meer A/B-testen om campagnes te optimaliseren.
 • Het waken over de vooropgestelde budgetten, zodat die zo efficiënt mogelijk ingezet worden en een hoge ROI opleveren.
SEA agency
Add Value SEA ageny

Add Value, jouw SEA agency

Google krijg dagelijks 8,5 miljard zoekopdrachten voorgeschoteld. Elke dag. Daar zitten ongetwijfeld mensen tussen die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Wanneer je tussen de hoogste zoekresultaten staat, is de kans veel groter dat ze op jouw link klikken. Bij SEA-bureau Add Value gaat resultaat boven alles.

Begrip van jouw business

Voordat we ook maar één advertentie lanceren, duiken we diep in de kern van jouw bedrijf. Dat stelt ons in staat om campagnes te creëren die resulteren in meetbare impact. Impact niet alleen op onze dashboards, maar vooral op de groei van jouw onderneming.

Verder kijken dan ‘vanity metrics’

Veel agentschappen richten zich op oppervlakkige statistieken die er goed uitzien op papier. Bij Add Value kijken we verder dan dat. We zijn niet tevreden met alleen clicks. We willen conversies. Ons team houdt zich bezig met het finetunen van elk aspect van de advertentie-ervaring om de kans op conversie te maximaliseren.

Diepgaande conversieoptimalisatie

Vertrouw op ons voor resultaten die de winstgevendheid verhogen en echte waarde toevoegen aan jouw bedrijf. Elke euro besteed aan SEA moet bijdragen aan jouw bottom line. Daarom optimaliseren we elke advertentie voor maximale ROI, zodat je meer krijgt voor elke uitgegeven euro.

De voordelen van samenwerken met een SEA agency

Even inloggen op Google Ads Manager, campagne instellen, bod doen en je bent klaar om te gaan. Google maakt online adverteren eenvoudig om zoveel mogelijk investeerders te verleiden. Maar voor een succesvolle campagne doe je best beroep op een SEA bureau. Door je SEA uit te besteden, geniet je namelijk van deze voordelen:

 • De expertise, de ervaring, best practices, bewezen successen, tevreden klanten: een professioneel SEA agency zoals Add Value heeft alles in huis om snel resultaat te halen in de vorm van conversies. We ontwikkelen de juiste advertentie voor de juiste doelgroep, zodat jouw rendement hoog blijft.
 • Adverteren via zoekmachines vraagt een investering. Budget heb je altijd nodig, op tijd bespaar je door het technische en het creatieve toe te vertrouwen aan SEA-experts. Zo heb jij de handen vrij om te doen wat je het liefste en het beste doet: je focussen op jouw diensten of producten.
 • Elke euro die jij investeert in SEA, komt er liefst een aantal keer terug uit. Dat lukt perfect wanneer je advertenties perfect afgesteld zijn. Een paar dingen die minder precies staan, door een gebrek aan ervaring bijvoorbeeld, zorgen al snel voor weinig conversies en hoge kosten. Dat probleem vermijd je volledig door samen te werken met een SEA agency.
 • We gaan ’s avonds slapen met SEA en staan er ’s ochtends weer mee op. Als echte SEA-experts zijn we dagelijks bezig met zoekmachinemarketing en volledig op de hoogte van de laatste updates, veranderingen en trends. Zo ben jij zeker dat je zoekmachineadvertenties steeds draaien zoals het hoort.
 • En natuurlijk geniet je van de voordelen van SEA: voor een duidelijk vastgelegde kostprijs krijg je onmiddellijk meer zichtbaarheid, hoog in de zoekresultaten of op een andere, commercieel interessante online plek. Bovendien krijg je, door de juiste zoekwoorden te kiezen, meer bezoekers die gegarandeerd geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Dat verhoogt de kans op een hogere conversion rate gevoelig.

Pinky promise: wat Add Value jouw belooft

Impact op jouw onderneming, dat is de echte maatstaf voor onze inspanningen. Een samenwerking met Add Value als SEA agency levert je volgende dingen op, gegarandeerd:

 • ROI focus: we richten ons niet enkel op verkeer, maar vooral op transacties, klantacquisitie en winst.
 • Samenwerking: we werken samen met jou om te zorgen dat onze Google Ads-strategieën echt resoneren met jouw zakelijke doelstellingen.
 • Transparante communicatie: geen rook en spiegels, alleen echte resultaten die impact hebben op jouw bedrijf.
SEA agency, onze belofte
Contacteer SEA agency

Maak van elke klik een kans

Wil je zien hoe Add Values resultaat-gedreven Google Ads-strategieën een verschil kunnen maken voor jouw onderneming? Wij zijn jouw partner in marketinggroei. Neem vandaag nog contact op en ontdek het verschil van werken met een partner die jouw zakelijk succes vooropstelt.