fbpx

SEO Marketing

SEO marketing

Als SEO marketing agency geloven we in organische groei. Het bouwen van een duurzame seo strategie is volgens ons een van de bouwstenen van een winnende seo strategie.

Wat is seo nu eigenlijk?

Dat SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’ zal je wellicht bekend in de oren klinken. Is dat niet zo? Geen probleem! Makkelijker gezegd staat SEO voor het verbeteren van je website, met als doel een hogere positie te krijgen in de organische zoekresultaten van zoekmachines.

Oh ja, wat zijn nu ook alweer organische zoekresultaten? Als je ‘organisch rankt’ in de zoekresultaten dan staat jouw website als zoekresultaat in de zoekmachines zonder ervoor te betalen. De pagina’s van je website scoren weliswaar op basis van relevantie. Omdat SEO geen geld kost per klik, is het een duurzame manier om meer ‘gratis’ bezoekers tot je website aan te trekken.

 

Meer weten? Lees het volledig artikel hier!

Kwalitatief organisch verkeer

Ons doel is niet om gewoon je aantal websitebezoekers de lucht in te laten gaan. Neen, we willen kwalitatief verkeer op je website dat ook effectief op zoek is naar een oplossing die jij als bedrijf kan aanbieden. 

 

SEO is een langdurig proces.

Let op! We gaan je niet na een week resultaten kunnen garanderen. SEO is een langdurig proces dat het nodige geduld en doorzettingsvermogen vraagt. De content heeft tijd nodig om te ranken in de zoekmachines, en wij om deze content te maken en natuurlijk ook te optimaliseren. Als SEO marketing agency geloven we sowieso in een langetermijnrelatie met onze klanten.

klanten add value agency
klanten add value agency banner 2

  Doelgericht

  Bij Add Value Agency zijn we doelgericht! Conversies door het dak laten gaan? We Love It!

  Focus Op Groei

  Voor ons geen vage metrics die er niet toe doen. We werken met een duidelijke North Star Metric die we samen met jouw bepalen. 

  Meten = Weten

  Zoals je uit deze blogpost waarschijnlijk wel geleerd hebt is dat we gaan voor meetbaar resultaat. Bij ons weet je hoeveel je investering opbrengt.