fbpx

social media bureau Antwerpen

Op zoek naar een social media bureau in Antwerpen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een brede waaier aan social media (marketing) diensten aan. Dit gaat van performance marketing tot het inzetten van content marketing via social media.

Social media marketing

Dat social media belangrijk is, hoeven we u niet meer te vertellen… Regelmatig posten, relevante content delen,… Akkoord, het is allemaal belangrijk voor uw bedrijf. Maar zijn al die likes en comments wel nuttig? Met andere woorden, zorgen deze likes en comments wel voor leads?

 

 

Jong team

We werken met een jong team van gemotiveerde mensen. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het marketing landschap en passen nieuwe ideeën graag toe op jouw bedrijf.

Creatief

Ben jij soms aan het einde van je Latijn? Dat begrijpen we maar al te goed. Als social media bureau uit Antwerpen willen we een verlangstuk zijn van jouw bedrijf. Add Value is uw creatieve partner.

In-House Content team

We werken samen met onze klanten, niet voor onze klanten. Dit zorgt ervoor dat we als digitale partner als het ware een in-house partner worden. Dit zorgt voor vlotte samenwerkingen en goede resultaten! 

klanten add value agency
klanten add value agency banner 2

Doelgericht

Bij Add Value Agency zijn we doelgericht! Conversies door het dak laten gaan? We Love It!

Focus Op Groei

Voor ons geen vage metrics die er niet toe doen. We werken met een duidelijke North Star Metric die we samen met jouw bepalen. 

Meten = Weten

Zoals je uit deze blogpost waarschijnlijk wel geleerd hebt is dat we gaan voor meetbaar resultaat. Bij ons weet je hoeveel je investering opbrengt.