TikTok ads agency

Jouw weg naar strategisch succes met Add Value

Ontketen de kracht van TikTok en navigeer met gemak door dit dynamische platform. Bij Add Value helpen we je om verder te kijken dan het creëren van virale content, we focussen op het ontwikkelen van strategische, winstgevende TikTok advertenties.

Facebook ads agency

Wat doet een TikTok ads agency?

Een TikTok ads agency, TikTok reclamebureau of TikTok advertentieagentschap is gespecialiseerd in het adverteren van merken, producten of diensten via het socialmediaplatform TikTok. Dankzij de TikTok-experts van Add Value bereik je met jouw videoadvertenties een enorm doelpubliek. Zo vergroot je je merkbekendheid of je omzet. Reken dus op een TikTok ads agency om samen de meest efficiënte strategie voor jouw merk te kiezen.

 • Consultancy: TikTok is een relatief nieuw platform, met heel wat specifieke uitdagingen. We vertellen je hoe je eraan begint, welke content past en waar je op dient te letten.
 • Videoproductie: het creëren van originele content met aansprekende beelden en kwalitatieve audio, voor gebruik op je eigen kanalen of die van influencers.
 • Profielbeheer: we stippelen samen een strategie uit, je vertrouwt op ons voor het professioneel maken en plaatsen van content.
 • Grafische vormgeving en copywriting die jouw advertenties eruit laten springen.
 • Influencer marketing: we werken samen met bekende TikTokkers om meer betrokkenheid met je merk, product of dienst te genereren.
 • Adverteren: we zorgen dat de perfecte video gedeeld wordt met precies jouw doelpubliek, met een maximale opbrengst tegenover het vastgelegde budget.
tiktok ads agency

De voordelen van samenwerken met een TikTok ads agency

Zakelijk account aanmaken, campagne, advertentiegroep en ad instellen, bod doen en na een review door TikTok verschijnt je video in de feeds van jouw doelpubliek. Adverteren op TikTok is erg laagdrempelig, zodat de inkomsten voor het platform zo hoog mogelijk liggen. Maar wil je een succesvolle TikTok advertentie uitrollen? Dan roep je best de expertise en ervaring van een TikTok marketingbureau in. Besteed je TikTok ads uit en geniet van volgende voordelen:

tiktok ads uitbesteden resultaten
 • Een professioneel TikTok-advertentiebureau zoals Add Value, toont met bewezen successen en tevreden klanten aan alle tools te hebben om snel resultaten te behalen. We ontwikkelen op maat gemaakte advertenties voor specifieke doelgroepen, waardoor jouw conversies en je ROI stijgen.
 • TikTok-adverteren vergt een investering. Aan het vrijmaken van een budget ontsnapt niemand. Maar door het technische en creatieve aspect toe te vertrouwen aan TikTok-advertentie-experts, bespaar je wel tijd. Zo kun je je volledig focussen op wat je het beste doet: jouw diensten of producten verkopen.
 • Elke euro die je investeert in TikTok ads rendeert ideaal gezien meervoudig. Dat bereik je door nauwkeurig afgestemde advertenties. Zelfs kleine fouten, veroorzaakt door gebrek aan ervaring, leiden al snel tot verminderde conversies en onnodig hoge kosten. Dat risico vermijd je door samen te werken met een TikTok-advertentiebureau.
 • We leven en ademen TikTok-advertenties. Als echte TikTok-advertentie-experts zijn we dagelijks bezig met het platform en volledig mee met de laatste updates, veranderingen en trends. Hierdoor vertrouw jij erop dat jouw TikTok-advertenties altijd optimaal presteren.
 • Natuurlijk profiteer je van de voordelen van TikTok ads zelf. Je bereikt een jong en koopkrachtig publiek op een manier die aansluit bij de manier waarop zij het liefst content consumeren. Bovendien is adverteren op TikTok relatief goedkoop, doordat het medium nog jong is en content net niet té professioneel mag overkomen.

Meer waar voor hetzelfde geld? Schakel dan Add Value in als jouw TikTok ads agency. Contacteer ons vandaag nog. We leren elkaar kennen en bekijken hoe we jouw onderneming verder laten groeien.

tiktok ads agency voordelen
addvalue team

Add Value, jouw TikTok ads agency

TikTok telt wereldwijd meer dan 1 miljard gebruikers, en dat zijn al lang niet meer alleen tieners. Integendeel: het aandeel van Gen Z, een van de koopkrachtigste doelgroepen, wordt alsmaar groter. Bovendien zijn TikTokkers, meer dan gebruikers van andere sociale media, bereid om producten of diensten aan te schaffen die ze via het platform leren kennen. Schakel daarom vandaag nog Add Value in als jouw TikTok advertentiebureau.

Een wereld vol mogelijkheden

Met zijn almaar groeiende gebruikersbasis is TikTok de nieuwe hotspot voor bedrijven die inspelen op trends en hun bereik willen vergroten. Wij ondersteunen je om een authentieke stem te vinden op dit platform, om je merk te versterken en je boodschap te laten resoneren met de TikTok-community.

Ads die rendement opleveren

Onze aanpak? Resultaatgericht. We zetten ons in om TikTok campagnes te bouwen en TikTok ads te lanceren die niet enkel likes genereren, maar je bedrijfsresultaten boosten. Conversies, verkopen, ROI – dat zijn de meetpunten waar we ons op richten.

Testen, leren, groeien

Bij Add Value stoppen we niet bij het ontwerpen van jouw advertenties. We geloven in constante verbetering. Door te experimenteren, te analyseren en aan te passen, zorgen we ervoor dat jouw TikTok advertenties steeds beter presteren en je doelen behaald worden.

Ontdekt worden op TikTok met Add Value

TikTok is een social medium waarop gebruikers video’s bekijken en delen. Nieuwe content verspreidt zich razendsnel via de ‘For You’ pagina, waarop gebruikers oneindig scrollen door filmpjes die aansluiten bij hun interesses. Dat maakt TikTok enorm interessant om te adverteren. Waar het organisch bereik op ander social media daalt, is het in principe mogelijk om zelfs met een nagelnieuw account op een dag tijd miljoenen views te halen.

Een TikTok-advertentie opzetten gebeurt in drie stappen. Je maakt achtereenvolgens beslissingen over je campagnedoelen, over de instellingen voor advertentiegroepen en over de videocontent zelf. Zo zijn er videoadvertenties met een call to action, spark ads die het bereik van organische content boosten en verschillende soorten shopping ads. Wie meer budget heeft, kiest voor een Top View Ad, een Branded Hashtag of Branded Effects. En natuurlijk is het mogelijk om verschillende vormen te combineren.

Vervolgens bepaal je met een bod hoeveel je spendeert aan je TikTok ads, die vertoond worden op basis van automatische veilingen. Het minimumbudget is 50 euro per campagne en 20 euro per advertentiegroep per dag. Je biedt op weergaves, interacties of clicks, afhankelijk van je doelstellingen. Er zijn instellingen zodat TikTok je heel wat rekenwerk uit handen neemt. Maar voor een optimaal presterende advertentie vertrouw je toch liever op een TikTok ads agency.

tiktok ads agency met add value
add value growth marketing agency

Wat je mag verwachten van jouw TikTok ads bureau

Likes? Die zijn leuk. Maar rendement, dat is heel wat relevanter. Daarom kijken we naar de impact van TikTok ads op jouw bedrijfsresultaten. Is die er niet, dan sturen we bij, tot jouw ad perfect zit. Bovendien mag je volgende dingen van ons verwachten:

 • Zakelijke strategieën, gericht op groei: we kiezen samen voor de optie die jouw onderneming het meest oplevert.
 • Resultaatgerichte aanpak: we streven niet alleen naar weergaves, maar houden vooral de Return On Investment in de gaten.
 • Duidelijke communicatie: geen verborgen agenda’s, wel een transparante verstandhouding en tastbare resultaten.
 • Samenwerking: door zij aan zij met elkaar te werken, zorgen we ervoor dat jouw TikTok-advertenties perfect aansluiten op jouw zakelijke targets.

Wat je mag verwachten van jouw TikTok ads bureau

Likes? Die zijn leuk. Maar rendement, dat is heel wat relevanter. Daarom kijken we naar de impact van TikTok ads op jouw bedrijfsresultaten. Is die er niet, dan sturen we bij, tot jouw ad perfect zit. Bovendien mag je volgende dingen van ons verwachten:

 • Zakelijke strategieën, gericht op groei: we kiezen samen voor de optie die jouw onderneming het meest oplevert.
 • Resultaatgerichte aanpak: we streven niet alleen naar weergaves, maar houden vooral de Return On Investment in de gaten.
 • Duidelijke communicatie: geen verborgen agenda’s, wel een transparante verstandhouding en tastbare resultaten.
 • Samenwerking: door zij aan zij met elkaar te werken, zorgen we ervoor dat jouw TikTok-advertenties perfect aansluiten op jouw zakelijke targets.
add value growth marketing agency

Jouw reis door TikTok met Add Value

TikTok lijkt een doolhof, maar met Add Value heb je een ervaren gids aan je zijde die je helpt om de weg naar succes te vinden. We doen meer dan praten over strategieën – we zetten ideeën om in actie. Klaar om te beginnen aan jouw winstgevende TikTok-avontuur? Neem vandaag nog contact op met ons!