fbpx

Wat is de Hagakure-methode voor Google Ads?

De Hagakure-methode stelt voor de structuur van het account te vereenvoudigen om de hoeveelheid gegevens op campagneniveau te maximaliseren. Op die manier bestaat elke campagne uit grote groepen advertenties die voldoende gegevens kunnen verzamelen om het machine learning-algoritme van Google Ads te voeden. 

hagakure google ads

Concreet is het door Google aangegeven minimum aantal 3.000 wekelijkse impressies per advertentiegroep. Om dit volume te bereiken en om te kunnen profiteren van smart bidding, raadt Google drie stappen aan:

 

1. Structureer het account en neem de bestemmings-URL’s als referentie in plaats van de zoekwoorden.

2. Geef prioriteit aan match types  zoals broad of broad modified, om meer volume aan te trekken in tegenstelling tot anderen (exact match) die beperkend zijn.

3.  Gebruik de DSA om de zoekopdrachten op te vangen die je hypothetisch niet dekt met de rest van de advertenties. U kunt een groep DSA-advertenties opzetten voor elk type product of één voor alle producten. 

 

Lees hier wat de voordelen zijn van de Hagakure-methode voor Google Ads.

Doelgericht

Bij Add Value Agency zijn we doelgericht! Conversies door het dak laten gaan? We Love It!

Focus Op Groei

Voor ons geen vage metrics die er niet toe doen. We werken met een duidelijke North Star Metric die we samen met jouw bepalen. 

Meten = Weten

Zoals je uit deze blogpost waarschijnlijk wel geleerd hebt is dat we gaan voor meetbaar resultaat. Bij ons weet je hoeveel je investering opbrengt.