Website laten maken in Herentals

Wilt u een website laten maken in Herental?s

Add Value Agency is een marketing agency met een kantoor in Herentals. Indien u een website wilt laten maken in Herentals bent u bij ons aan het juiste adres.

Web Design en development Oplossingen Op Maat

Van volledige E-commerce oplossingen zoals Magento, tot informatieve sites op populaire platforms zoals WordPress en Drupal, wij kunnen een oplossing op maat ontwikkelen die precies aan uw behoeften voldoet.

 

Onze kosteneffectieve oplossingen zijn gemaakt om optimaal te presteren.

Ons bureau heeft samengewerkt met klanten uit diverse sectoren, om professionele websites te ontwikkelen die waarde toevoegen aan hun bedrijf. Onze op maat gemaakte offertes zorgen ervoor dat uw site zich onderscheidt van de rest.

 

Webdesign met prioriteit voor gebruikerservaring

Het is verrassend zeldzaam om een website tegen te komen die prachtig is ontworpen en ook technisch in orde is. Ons doel is om websites te creëren en te ontwikkelen die op beide fronten uitblinken.

 

Door middel van webdesign en gebruiksvriendelijkheid geven wij uw klanten vele goede redenen om uw webpagina’s langer te verkennen.

 

Ervaring en technische expertise

Ons ervaren team gebruikt hun technische en creatieve kennis om ervoor te zorgen dat uw website een foutloze gebruikerservaring biedt aan klanten.

 

Van het bouwen van op maat gemaakte thema’s, tot het creëren van op maat gemaakte extensies om specifieke functionaliteit toe te voegen – wij zijn bedreven in de nieuwste webtechnologieën, en zijn gespecialiseerd in open-source platforms zoals Magento, WordPress en meer.

 

Mobiel-Vriendelijke websites

Gebruikers zitten niet meer alleen achter een toetsenbord, maar willen ook onderweg toegang tot online informatie – met behulp van tablets, smartphones en andere mobiele apparaten. Een succesvolle website moet compatibel zijn met mobiele platforms, anders loopt u het risico een groot aantal potentiële klanten te verliezen.

 

Add Value Agency richt zich op het ontwikkelen van mobiel-vriendelijke websites, zodat zoekers uw bedrijf altijd, overal en op elk apparaat gemakkelijk kunnen vinden.